بندرعباس، مجتمع بندری شهید رجایی، شرکت پایانه کانتینری بندر عباس آریا - 076-33514087 - info@bact.ir

Select your language

به گزارش روابط عمومی پایانه کانتینری بندرعباس آریا، با حضور استاد محمد اندرز از اساتید مجرب دانشگاه های بندرعباس دوره مبارزه با جرم پولشویی در سالن اجتماعات برگزار گردید.

محمد اندرز گفت:جرایم را می توان به جرایم علیه اموال، جرایم علیه اشخاص و جرایم علیه امنیت، تقسیم بندی نمود. قانون گذار، در قوانین مختلف، از جمله قانون مجازات اسلامی، انواع جرایم را مطرح نموده و برای هریک از آن ها، مجازات مخصوص آن جرم را مقرر داشته است. در صورت ارتکاب جرم و گزارش آن توسط ضابطین قضایی یا شکایت شاکی خصوصی، مرتکب، به مجازات مندرج در قانون، محکوم خواهد شد.

 وی در بخش دیگری از سخنانش به این نکته اشاره نمود:گاهی افراد، از راه انجام کار خلاف، پول و منافع زیادی به دست می آورند و جهت فرار از چنگال قانون، روش های مختلفی را جهت طبیعی جلوه دادن منشا پول های حاصله از جرم، به کار می گیرند که به این عمل پولشویی گفته می شود. کلاهبرداران، قاچاقچیان مواد مخدر و برخی دیگر از خلافکاران، از جمله این افراد می باشند. 

استاد اندرز اذعان کرد:

مطابق قانون مبارزه با پولشویی، مصوب 1386، این عمل، جرم است و مرتکبین آن، مجازات خواهند شد. مطابق ماده 9 قانون مبارزه با پولشویی، مجازات جرم پولشویی، شامل موارد زیر، است:

استرداد درآمد و عواید حاصل از ارتکاب جرم و منافع حاصل از این عواید. در صورت موجود نبودن، باید مثل یا قیمت آن ها، پرداخته شود. در صورتی که عواید و منافع حاصل از جرم، تبدیل به اموال دیگری شده باشند، همان اموال، ضبط خواهد شد.

جریمه نقدی، به میزان یک چهارم عواید حاصل از جرم در حق دولت

در خصوص کسانی که پس از ارتکاب به یک جرم دیگر، اقدام به پولشویی عواید حاصل از آن جرم نموده اند، علاوه بر مجازات جرم منشا، به مجازات پولشویی نیز محکوم خواهند شد.

وی در پایان این دوره یک روزه در رابطه با نحوه شکایت جرم پولشویی، نحوه رسیدگی به جرم پولشویی و ... مطالب ارزشمندی را بیان نمود.

 

 

 

Template Design:Dima Group