به گزارش روابط عمومی پایانه کانتینری بندرعباس آریا، گروه کوهنوردی (BACT) در تاریخ 1403/04/14موفق به صعود بلندترین قله استان کرمان (قله هزار با ارتفاع 4501متر )شدند که این قله جزء قله های سیمرغ میباشد.
سرپرست گروه کوهنوردی BACT اسماعیل حیدری پور اشاره کرد: متعاقب صعود موفقیت آمیز مرتفع ترین قله استان یزد با ارتفاع 4075 متر با توجه به سطح توانایی و آمادگی جسمانی گروه (BACT) و تمرینات مستمر و مداوم ، صعود به چهارمین قله بلند طرح سیمرغ ایران (قله هزار کرمان با ارتفاع 4501 متر) در دستور کار صعود ورزشی تیم قرار گرفت که با توکل به خداوند متعال موفق به صعود این قله شدند.
در این صعود نمایندگانی از گروه های: مسیر سبز بندرعباس ، دانشگاه آزاد بندرعباس، تامین اجتماعی ، کانون سردفتران (ثبت اسناد) در قالب یک تیم کوهنوردی حضور داشتند.
تعداد نفرات شرکت کننده :13 نفر
نفرات صعود کننده گروه کوهپیمایی BACT :
1- اسماعیل حیدری پور
2- ایرج آستارا
3- مصطفی شاهسونی
به گزارش روابط عمومی پایانه کانتینری بندرعباس آریاگروه کوهنوردی(BACT) در تاریخ 1403/03/15 موفق به صعود بلندترین قله استان یزد قله شیرکوه با ارتفاع 4075 متر شدند که این قله جز قله های سیمرغ میباشد.
اسماعیل حیدری پور سرپرست گروه BACT، گفت:گروه کوهنوردی BACT به همراه نمایندگانی از گروه کوهنوردان دانشگاه آزاد بندرعباس و کانون سردفتران (ثبت اسناد) بندرعباس و تامین اجتماعی بندرعباس در قالب یک تیم مشترک در تاریخ 1403/03/14 به مدت دو روز پیمایش موفق به صعود بلندترین قله استان یزد شدند.
راهنمای صعود : آقای امین حکمت نیا
مربی صعود: جناب اقای حمید سمالی
کل مسافت پیمایش : 21 کیلومتر
تعداد نفرات شرکت کننده :13 نفر
نفرات صعود کننده گروه کوهپیمایی BACT :
1- اسماعیل حیدری پور
2- ایرج آستارا
3- مصطفی شاهسونی
4- محمد مهدی فرخی
به گزارش روابط عمومی پایانه کانتینری بندرعباس آریا،با آغاز طرح ممیزی شاخص های عملکرد HSE پیمانکاران بندر شهید رجایی، از پایانه کانتینری بندرعباس آریا بازرسی به عمل آمد.
مسئول ایمنی و کنترل کیفیت شرکت بکت گفت: این طرح در پیشگیری از بروز حوادث و ارتقاء ضریب ایمنی الزامی است.
در این برنامه از شاخص های:
1- کنترل ریسک های HSE
2- دوره های آموزشی STCP
3- تعریف طرح طبقه بندی مشاغل، بر اساس شناسنامه شغلی
4- معاینات ادواری و سنجش عوامل زیان آور
5- سامانه فنی و تجهیزات بازرسی به عمل آمد.
در پایان در برنامه جمعبندی، اعم مصوبات مکتوب و اهم توافقات مطرح و بررسی گردید.
به گزارش روابط عمومی پایانه کانتینری بندرعباس آریا ، همزمان با آغاز دور دوم سفرهای ریاست محترم جمهور به استان هرمزگان شهرستان بندرعباس
احسان خاندوزی،وزیر امور اقتصادی و دارایی با هیات همراه از پایانه کانتینری بندرعباس آریا بازدید به عمل آوردند.
وی در این بازدید نسبت به استانداردهای کالا،موانع پیش رو و بررسی این موانع مطالبی را بیان نمود.
به گزارش روابط عمومی پایانه کانتینری بندرعباس آریا، تیم کوهنوردی BACT به سرپرستی اسماعیل حیدری پور،موفق به صعود بلندترین قله استان هرمزگان(قله تَشگِر – TASHGER) با ارتفاع 3267 متر شدند.
بر اساس این گزارش، قله تشگر در کوهستان هماک یا همای در فاصله ۶۰ کیلومتری شهر بندرعباس و قسمت جنوبی شهرستان حاجی آباد قرار گرفته است. این قلل به عنوان بلندترین کوههای استان هرمزگان شناخته می شوند. از نزدیک ترین مناطق مسکونی به این قسمت می توان به روستای زاکین اشاره کرد.
اسماعیل حیدری پور گفت: ،رایجترین مسیر صعود به قله تشگر از طریق روستای زاکین از توابع دهستان سیاهو شهرستان بندرعباس می باشد. برای رسیدن به این روستا می توانید خودتان را به بندرعباس رسانده و سپس به سمت حاجی آباد، روستای درگز، روستای سیاهو و در نهایت روستای زاکین بروید.
در روستای زاکین یک جاده خاکی وجود دارد که به ابتدای مسیر می رسد. از اینجا مسیر به سمت شمال امتداد پیدا می کند. شاخصه این قسمت باغ های میوه به خصوص نارنگی هستند. در ارتفاع ۱۶۶۶ متری مسیر یک چشمه آب وجود دارد که قابل شرب است. در ارتفاع ۲۵۸۰ متری مکانی مناسب شبمانی هست که اغلب عشایر کپرهای خود را دایر می کنند. پوشش گیاهی این ناحیه درختان سرو می باشد.
حیدری پور در بخش دیگری از سخنانش اشاره کرد: کل مسافت پیمایش 31 کیلومتر که حدود 18 ساعت به طول می انجامد مد نظر می باشد.
لازم به ذکر است در این صعود دو روزه کوهنوردانی از استانهای اصفهان و هرمزگان از جمله گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر،گروه کوهنوردی هیئت کوهنوردی ایرانشهر باشگاه بلوچ،گروه کوهنوردی اداره ورزش و چوانان ایرانشهر باشگاه ماکا،گروه کوهنوردی کانون سردفتران و دفتر یاران استان هرمزگان و گروه کوهنوردی سازمان تامین اجتماعی استان هرمزگان نیز گروه کوهنوردی BACT راهمراهی نمودند.
به گزارش روابط عمومی پایانه کانتینری بندرعباس آریا، با حضور استاد محمد اندرز از اساتید مجرب دانشگاه های بندرعباس دوره مبارزه با جرم پولشویی در سالن اجتماعات برگزار گردید.
محمد اندرز گفت:جرایم را می توان به جرایم علیه اموال، جرایم علیه اشخاص و جرایم علیه امنیت، تقسیم بندی نمود. قانون گذار، در قوانین مختلف، از جمله قانون مجازات اسلامی، انواع جرایم را مطرح نموده و برای هریک از آن ها، مجازات مخصوص آن جرم را مقرر داشته است. در صورت ارتکاب جرم و گزارش آن توسط ضابطین قضایی یا شکایت شاکی خصوصی، مرتکب، به مجازات مندرج در قانون، محکوم خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به این نکته اشاره نمود:گاهی افراد، از راه انجام کار خلاف، پول و منافع زیادی به دست می آورند و جهت فرار از چنگال قانون، روش های مختلفی را جهت طبیعی جلوه دادن منشا پول های حاصله از جرم، به کار می گیرند که به این عمل پولشویی گفته می شود. کلاهبرداران، قاچاقچیان مواد مخدر و برخی دیگر از خلافکاران، از جمله این افراد می باشند.
استاد اندرز اذعان کرد:
مطابق قانون مبارزه با پولشویی، مصوب 1386، این عمل، جرم است و مرتکبین آن، مجازات خواهند شد. مطابق ماده 9 قانون مبارزه با پولشویی، مجازات جرم پولشویی، شامل موارد زیر، است:
استرداد درآمد و عواید حاصل از ارتکاب جرم و منافع حاصل از این عواید. در صورت موجود نبودن، باید مثل یا قیمت آن ها، پرداخته شود. در صورتی که عواید و منافع حاصل از جرم، تبدیل به اموال دیگری شده باشند، همان اموال، ضبط خواهد شد.
جریمه نقدی، به میزان یک چهارم عواید حاصل از جرم در حق دولت
در خصوص کسانی که پس از ارتکاب به یک جرم دیگر، اقدام به پولشویی عواید حاصل از آن جرم نموده اند، علاوه بر مجازات جرم منشا، به مجازات پولشویی نیز محکوم خواهند شد.
وی در پایان این دوره یک روزه در رابطه با نحوه شکایت جرم پولشویی، نحوه رسیدگی به جرم پولشویی و ... مطالب ارزشمندی را بیان نمود.
برگزاری دوره آموزشی اپراتورریچ استاکر و لیفتراک سبک به میزبانی پایانه کانتینری بندرعباس آریا
لازم به ذکر است در این پیمایش گروه 20 نفره کوهنوردی مسیر سبز بندرعباس نیز گروه کوهنوردی BACT راهمراهی نمودند.
به گزارش روابط عمومی پایانه کانتینری بندرعباس آریا ، باحضور مهندس تاجور کلاس کار درارتفاع به میزبانی پایانه کانتینری بندرعبای آریا برگزار گردید
مهندس تاجور گفت:در هر زمینه شغلی آیین نامه هایی برای حفاظت و ایمنی توسط وزارت کار تدوین شده است که با رعایت آنها میتوان از بروز حوادث اجتناب نمود.برای کار در ارتفاع یک آیین نامه مستقل تحت عنوان آیین نامه “ایمنی کار در ارتفاع” تدوین شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش اشاره کرد،استفاده از تخصص افسر ایمنی میتواند کمک بسیاری به کاهش مخاطرات و ریسکهای موجود در کارگاه ها نماید.
بسیاری نمیدانند که طبق مبحث دوازدهم مقررات ملی ،استفاده از افسر ایمنی تنها یک توصیه نیست و در کارگاه هایی که مبحث دوازدهم ذکر کرده است این یک الزام قانونی و یک باید است .
و در پایان استاد تاجور در رابطه با مفاهیم کار درارتفاع، سطح مبنا، عامل کار درارتفاع، حفاظت از سقوط، فاصله ایمن، حمایل بند(هارنس)، کمربند ایمنی،کارابین، لینارد، و شوک گیر مطالب مفید و موثری را بیان نمود.
به گزارش روابط عمومی پایانه کانتینری بندرعباس آریا
دوره معاینات ادواری 1402 به همت واحد ایمنی و کنترل کیفیت با حضور کارکنان زیر نظر مرکز طب به پویان برگزار گردید.
مهندسی مرتضی اسدی لاری( مدیر ایمنی و کنترل کیفیت پایانه) گفت: این اقدام در راستای ارتقاء سطح سلامت و بهداشت شغلی کارکنان پایانه مطابق با ماده 85 و 92 قانون کار جمهوری اسلامی ایران و الزامات سازمان بنادر و دریانوردی اجرایی شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش اشاره کرد: این فرآیند در سال جاری ضمن عقد قرارداد با مرکز طب به پویان انجام گرفته که بر اساس شغل و محل کار هر یک از کارکنان نظریه نهایی در رابطه با ادامه شرایط کاری هر یک از آنان اظهار نظر خواهد شد.